Decocars Roeselare
decocarsshowroomroeselare_147869180.jpg
decocarsroeselarekorando_2006585332.jpg
decocarsroeselareruby_2055558322.jpg
decocarsroeselaremussoblauw_840753077.jpg
decocarsroeselaremusso_1074323548.jpg


WIJ ZOEKEN UW AUTO ...


SSANGYONG ONDERDELEN »


ZIN IN EEN TESTRIT?
Decocars: sterk in onderhoudGoed onderhoud is een must voor elke auto. In de werkplaats van Decocars kunt u terecht voor nazicht voor de DIV-keuring, klein en groot onderhoud, alle reparaties en herstellingen, zomer- en winterbanden… 
Reparatie en onderhoud van alle auto’s, ook als het geen SsangYong is, gebeurt in de Decocars-garage professioneel, snel en efficiënt.Onderhoud en herstellingen alle merkenDe service van Decocars stopt niet als de auto de showroom verlaat. Bij Decocars weten ze dat goed onderhoud heel belangrijk is voor de veiligheid en het rijcomfort. Met vakkennis en de modernste apparatuur streven de ervaren garagisten naar perfectie. Die kennis gaat verder dan alleen de ‘huismerken’ SsangYong. U kunt in de garage van Decocars met ieder merk auto terecht.


CarrosserieDecocars heeft een eigen atelier met bekwame vakmensen voor alle mogelijke carrosserieherstellingen. Een moderne garage volgt de technologie en milieu-eisen op de voet.  

De garage is uitgerust met speciale diagnoseapparatuur om optimaal te meten, testen en af te stellen. Doordat de technische ploeg regelmatig bijscholing volgt én er een grote voorraad originele wisselstukken is, kan men zowat elk ongemak verhelpen. Ook kleine storingen die niets te maken met veiligheid pakt men ernstig aan. Dus of het nu gaat om een gewoon onderhoud, DIV-keuring, bandendienst, montage van een trekhaak, of bijvoorbeeld inbouwen van een auto-alarm: bij garage Decocars bent u aan het juiste adres. Ook voor andere merken dan SsangYong. 

Een greep uit het aanbod:
  • DIV-keuringen, roetmetingen
  • Autobanden - Uitlaten - Accu´s - Schokbrekers
  • Inbouw van autoalarm (goedkeuring SCM)
  • Montage van trekhaak, enz.Tweedehandsauto’sHebt u liever een tweedehandse auto? Decocars heeft een groot aanbod tweedehandswagens. Klik alvast hier voor een overzicht. Maar kom gerust even langs. De ervaren medewerkers van zowel de showroom als de garage van Decocars luisteren naar uw wensen en adviseren u graag. 


VervangautoOnderhoud en herstel verloopt snel en efficiënt bij Decocars. Logisch, want uw auto moeten missen kan knap vervelend zijn. De garage heeft daarom een indrukwekkende voorraad originele wisselstukken. Zo is een vervanging of herstelling in een wip klaar.

Vraagt het onderhoud of de herstelling toch meer tijd? Dan krijgt u van Decocars een vervangauto.

W3C HTML5 validation
Mediabureau AD8.be