Decocars Roeselare
decocarsshowroomroeselare_147869180.jpg
decocarsroeselarekorando_2006585332.jpg
decocarsroeselareruby_2055558322.jpg
decocarsroeselaremussoblauw_840753077.jpg
decocarsroeselaremusso_1074323548.jpg


WIJ ZOEKEN UW AUTO ...


SSANGYONG ONDERDELEN »


ZIN IN EEN TESTRIT?« Terug naar overzicht

korandowebsite_1293559872.jpg

New Korando


De stijlvolle en veelzijdige nieuwe Korando is een echte SUV. Hij combineert de meest aantrekkelijke kenmerken van een terreinwagen met die van een klassieke personenwagen, voor een perfecte balans tussen praktische bruikbaarheid en comfort.De stijlvolle en veelzijdige nieuwe Korando is een echte SUV. Hij combineert de meest aantrekkelijke kenmerken van een terreinwagen met die van een klassieke personenwagen, voor een perfecte balans tussen praktische bruikbaarheid en comfort. Zijn preciese en reactieve weggedrag biedt je ongekend veel rijplezier.


Krachtige uitstraling

Met zijn lage, brede postuur en de knappe LED-technologie straalt de nieuwe Korando kracht uit, vanuit welke hoek je hem ook bekijkt. De horizontale aluminium sierstrip accentueert de breedte en de dakspoiler met derde remlicht benadrukt de sportieve uitstraling van de Korando.
 

Altijd geconnecteerd

Zowel het navigatiesysteem met 9,2” aanraakscherm als het smart audiosysteem met radio en 8” aanraakscherm ondersteunen Apple CarPlay en Google Android Auto. De volledige connectiviteit met je smartphone zorgt voor maximaal gemak en minimale afleiding.
 

Digitaal instrumentenpaneel

De Korando geeft je het gevoel dat je je in een cockpit bevindt. Het 10,25” volledig digitale instrumentenpaneel vervangt de klassieke snelheidsmeters en is tegelijkertijd verbonden met het navigatiesysteem.
 

STERKE PRESTATIES.

De 1.5 T-GDi benzinemotor biedt veel trekkracht bij lage snelheden en een uitstekend acceleratievermogen voor veilige inhaalmaneuvers. Rijplezier verzekerd! De compacte 1.6 dieselmotor geeft je in alle rijomstandigheden de beste prestaties in zijn klasse. De beide motoren voldoen aan de laatste Euro 6d-temp norm.

Rijmodussysteem

Je kan kiezen uit drie inschakelbare rijmodussen: normaal, sport en winter.
Elke modus zorgt voor de beste tractie en voor optimale schakelschema’s,
aangepast aan de rij- en wegomstandigheden en aan jouw voorkeuren.
 

4WD-systeem

Vierwielaandrijving zorgt voor een optimale verdeling van het vermogen tussen de voor- en achteras, aangepast aan de weg- en weersomstandigheden. Zo blijven tractie, stabiliteit en dynamische prestaties altijd optimaal.
 

CNG, A NATURAL CHOICE.

De Korando is beschikbaar op CNG (Compressed Natural Gas).  Dat is een uitstekende zaak voor het milieu én voor je budget. Je auto stoot minder schadelijke stoffen uit en brandstof tanken is beduidend goedkoper. 

De CNG-tankinhoud bedraagt 11 kg. Dit levert een actieradius op van zo'n 220 km.
De standaard benzinetank van 50 L blijft behouden, goed voor 600 km rijplezier.

Bijkomend voordeel is dat je geen inschrijvingstaks en verkeersbelasting betaalt. 
 

VEILIGHEID VOOROP. ALTIJD EN OVERAL. 

De Korando is uitgerust met actieve systemen voor waarschuwing en controle om de risico’s in het verkeer zo klein mogelijk te maken en ongevallen te voorkomen.

 

W3C HTML5 validation
Mediabureau AD8.be